Airco Vullen bijvullen NU! 49,50 Auto Airco service

Auto Airco reparaties, Vullen, Bijvullen, lekzoeken

Airco vullen voor € 49,50  ''afspraak niet nodig, klaar terwijl u wacht'' 

Op werkdagen zijn wij open van 9:00 tot 18:00 van 12:00 tot 13:00 hebben wij pauze, Wij zijn ook op zaterdag geopend van 10:00 - 15:00

 

Veel informatie is te vinden op onze website!
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met  06-22950651

 

LOCATIE: AUTO WILLEMS, KAMPSTRAAT 92, 6163HG GELEEN " Pand met de vlaggetjes"


Auto Airco vullen, Auto airco bijvullen, Airco check, vullen bijvullen en vacumeren voor €49,50 Airco service Sittard-geleen, Een betere en goedkopere service kan bijna niet. afspraak is niet nodig.

 

Kleine Lekkage in uw Airco systeem? Aircoservice Geleen heeft een nieuw ontwikkelde alles in een lekdicht middel. Een toevoeging die smeert, lekdetecteert en lekdicht. Toevoeging kost 45 Euro en word altijd gebuikt in combinatie met een airco vulling. De ervaring die wij hebben met deze lek dichter is zeer positief. Lek-dicht-middel is ook preventief te gebruiken. Door de samenstelling van de vloeistof reageert het product alleen op lekkages in het systeem. Een airco systeem bevat normaal geen vocht, de lek stopper word geactiveerd als het in aanraking komt met gewone buitenlucht en vocht. dus als er een gaatje in het systeem zit word het gevulkaniseerd door het middel , het lek is weg. de geinjecteerde vloeistof blijft actief en blijft afhankelijk van de hoeveelheid het systeem dichten.

 

Airco service geleen in bezit van de nieuwste diagnose apparatuur. Met dit gereedschap kunnen wij snel elektronica of airco problemen opsporen. 

 

LETOP!, Heden vragen wij 10,- euro onderzoekskosten, deze kosten worden bij een eventuele reparatie en of airco vulling verrekend. indien u geen reparatie door ons wenst dan betaald u de 10,- euro onderzoekskosten.

 

www.aircovullen24.nl  |  www.aircodiagnose.nl  |  www.aircobijvullen24.nl  |  www.aircoservice24.nl

 

Wij bieden reparaties en onderhoud voor Airconditioning, Een betrouwbare diagnose met een passende oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. (Vacumeren, vullen, bijvullen, afvullen, Lektest, Druktest,Diagnose)  neem vrijblijvend contact met ons op. Thuis service mogelijk. Wij werken doorgaans zonder afspraak, even bellen voor u bezoek is altijd beter.

 

Airco service Geleen bied airco service aan voor alle automerken en is in bezit van een Renault Can Clip interface. De Renault clip interface stelt ons in staat een airco pomp vrijgave uit te voeren in u auto. Vaak is bij Renault het probleem dat de airco pomp softwarematig is uitgeschakeld daardoor kan het systeem niet met koudemiddel gevuld worden.

 

Goedkoop hoeft Geen duurkoop te zijn!

Airco service Sittard-Geleen kan airco diensten goedkoop aanbieden omdat wij ons materiaal bewust en gunstig inkopen.

U als klant profiteert hier het maximale van, Airco vullen bij concurrent kost vaak 100 euro of meer.

Airco service Sittard-Geleen rekent € 49,50  voor een standaard Airco vulling.

Vaak horen wij:  ''dat kan toch niks zijn'', '' uiteindelijk zult u met meer kosten het pand verlaten'' .Deze uitspraken komen ons dagelijks te oren van klanten die bij de concurent een offerte hebben verkregen. Neem vrijblijvend contact met ons op en overtuig u van de kwaliteit en klantvriendelijkheid.

 

Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek. Samen met de elektronica heeft u veel comfort.
Storingen welke zich kunnen voordoen dan wel het voorkomen hiervan vraagt veel kennis en ervaring.
Deze Kennis en ervaring is in ons in ruime mate aanwezig.

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten.

Voorkom vervelende geurtjes.

  • Reiniging van de airco in uw auto. Dit voorkomt bacteriën en nare luchtjes.
  • Verwijdert onaangename geurtjes uit de airco installatie of de auto.
  • Vertraagt de aangroei van bacteriën.
  • Zeer geschikt voor mensen die aan allergie of astma lijden.